Det ser ud til, at du bruger en gammel browser. Dele af hjemmesiden fungerer muligvis ikke, som de skal.

PRIVATLIVSPOLITIK

INDLEDNING     

NAKDCOM ONE WORLD AB har forpligtet sig til at respektere og beskytte dit privatliv. Vores m√•l er at levere klar information om, hvilke oplysninger vi indsamler, og hvordan vi bruger og beskytter dine personlige oplysninger.            

Nedenst√•ende privatlivspolitik (sammen med vores vilk√•r og betingelser, alle andre dokumenter, der henvises til i den, s√•vel som vores cookiepolitik) beskriver, hvordan vi kan indsamle, bruge, gemme og behandle dine personlige oplysninger.           

Vi h√•ber virkelig, at du vil bruge tid p√• at l√¶se den igennem, da vores eneste form√•l med den er at v√¶rne om dit privatliv. Husk, at du kan administrere dine oplysninger og beskytte dit privatliv n√•r som helst ved f.eks. at se og redigere dine oplysninger p√• din konto eller kontrollere, hvilke typer cookies der bruges, n√•r du bes√łger vores hjemmeside.  

EN LILLE P√ÖMINDELSE OM NA-KD           

Denne privatlivspolitik g√¶lder for hjemmesiden https://www.na-kd.com, alle dets underdom√¶ner og dets officielle app (herefter "Hjemmesiden") og betjenes af NAKDCOM ONEWORLD AB, en virksomhed, der er underlagt svensk lovgivning, med registreringsnummer 556971-2002 og dets registrerede adresse p√• Gamlestadsv√§gen 4 B 15, 415 02 - G√∂teborg, Sverige.        

PRINCIPPER      

Denne politik er baseret p√• f√łlgende principper:

  • Personoplysninger skal behandles lovligt, rimeligt og gennemsigtigt;
  • Personoplysninger m√• kun indsamles til specifikke, udtrykkelige og legitime form√•l og m√• ikke viderebehandles p√• en m√•de, der er uforenelig med disse form√•l;
  • Personoplysninger skal v√¶re passende, relevante og begr√¶nset til, hvad der er n√łdvendigt for behandlingen;
  • Personoplysninger skal v√¶re n√łjagtige og om n√łdvendigt ajourf√łrte, s√• vidt muligt med henblik p√• omg√•ende sletning eller rettelse;
  • Personoplysninger skal opbevares i en s√•dan form, at den registrerede kun kan identificeres, s√• l√¶nge det er n√łdvendigt for behandlingen;
  • Personoplysninger skal behandles p√• en m√•de, der sikrer passende sikkerhed;
  • Personoplysninger m√• ikke deles med tredjeparter, medmindre det er n√łdvendigt for, at de kan levere tjenester efter aftale;
  • Registrerede skal nemt kunne ud√łve deres rettigheder.

HVILKE PERSONLIGE OPLYSNINGER INDSAMLES?            

Personoplysninger er data, der kan bruges til at identificere eller kontakte dig.    

I henhold til EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) defineres personoplysninger som: "enhver oplysning vedr√łrende en identificeret eller identificerbar fysisk person ("den registrerede"); en identificerbar fysisk person er en person, der direkte eller indirekte kan identificeres, is√¶r ved henvisning til en identifikator s√•som et navn, et identifikationsnummer, lokaliseringsdata, en onlineidentifikator eller til en eller flere faktorer, der er specifikke for den fysiske persons fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, √łkonomiske, kulturelle eller sociale identitet".    

    

N√•r vi indsamler personoplysninger, indsamler vi dog aldrig f√łlsomme personoplysninger om dig. EU's generelle forordning om databeskyttelse (GDPR) definerer f√łlsomme personoplysninger som "kategorier af personoplysninger vedr√łrende race eller etnisk oprindelse, politiske holdninger, religi√łse eller filosofiske overbevisninger, fagforeningsmedlemskab, genetiske data, biometriske data, data vedr√łrende helbred eller data vedr√łrende en fysisk persons sexliv eller seksuelle orientering."       

N√•r du bruger Hjemmesiden og/eller k√łber hos os, kan vi indsamle forskellige oplysninger. Under alle omst√¶ndigheder er vi forpligtet til at sikre, at de oplysninger, vi modtager og bruger, er passende til nedenst√•ende form√•l.     

A. N√ÖR DU OPRETTER EN KONTO

Vi kan indsamle og behandle f√łlgende oplysninger:       

E-mailadresse, fulde navn, telefonnummer, faktureringsadresse, forsendelsesadresse, bes√łgte og likede produkter, ordrehistorik, Facebook-loginoplysninger, du linker til din NA-KD-konto            

Vi anvender ovenst√•ende oplysninger til f√łlgende form√•l:          

  • S√• du kan oprette din konto
  • S√• du kan forh√•ndsregistrere oplysninger, du bliver bedt om at give ved kassen
  • S√• du kan administrere din konto og g√łre k√łbsprocessen nemmere
  • S√• du kan se din ordrehistorik
  • S√• du hurtigt kan logge p√• na-kd.com og ikke registrere nogen konto
  • For at tilbyde dig produkter, du m√•ske kunne t√¶nke dig

Det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger er:                         

Behandlingen af din konto er baseret p√• vores legitime interesser*, s√• vi kan give dig adgang til f.eks. din ordrehistorik, liste over likede produkter eller g√łre dine k√łb nemmere ved kassen. 

 

B. N√ÖR DU K√ėBER

Vi kan indsamle og behandle f√łlgende oplysninger:                      

E-mailadresse, fulde navn, telefonnummer, faktureringsadresse, forsendelsesadresse, betalingsoplysninger**                 

** N√•r du k√łber, kan du v√¶re sikker p√•, at dine betalinger er sikre. NA-KD indsamler ikke dine betalingsdata, men kun betalingsidentifikatorer. Alle dine bankoplysninger indsamles kun af vores betalingsserviceudbydere, der alle er certificeret i henhold til deres sikkerhedsstandarder.    

Vi anvender ovenst√•ende oplysninger til f√łlgende form√•l:                         

  • S√• du kan k√łbe og modtage din ordre
  • S√• vi kan forebygge og opdage svindel
  • S√• du kan modtage opdateringer om din ordre via e-mail, sms eller vores app
  • S√• du kan modtage markedsf√łringskommunikation via e-mail eller SMS
  • S√• vi kan sende dig NPS-unders√łgelser og kontakte dig for at h√łre, hvad du synes om vores tjenester
  • S√• vi kan informere dig om √¶ndringer i vores tjenester
  • S√• du kan modtage din tilbagebetaling, og vi kan administrere hele returneringsprocessen

Det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger er:          

Behandlingen af dine personoplysninger er n√łdvendig for kontrakten mellem dig og NA-KD (for at gennemf√łre og levere dine k√łb), for at overholde vores juridiske forpligtelser og vores legitime interesser*  

         

C. N√ÖR DU INTERAGERER MED VORES HJEMMESIDE OG/ELLER APP

Vi kan indsamle og behandle f√łlgende oplysninger:       

Kontaktoplysninger, k√łbshistorik, oplysninger indsamlet n√•r du bes√łger vores hjemmeside              

Vi anvender ovenst√•ende oplysninger til f√łlgende form√•l:          

  • S√• du kan tilmelde dig vores nyhedsbreve og modtage information, nyheder og tilbud om vores produkter
  • S√• vi kan informere dig og minde dig om enhver opgave, der ikke er fuldf√łrt (ufuldst√¶ndige ordrer, glemte kurve)
  • S√• vi kan informere dig, n√•r en vare er tilbage p√• lager
  • S√• vi kan levere, opdatere, vedligeholde, forbedre og beskytte vores hjemmeside, virksomhed og tjenester
  • S√• vi kan levere relevant hjemmesideindhold og onlineannoncer.
  • For at undg√• misbrug, kriminalitet og svindel

Det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger er:          

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret p√• dit samtykke (n√•r du tilmelder dig vores nyhedsbrev og beder om at blive oplyst om, at et produkt er tilbage p√• lager) eller baseret p√• vores legitime interesser*  

   

D. N√ÖR DU KONTAKTER OS

Vi kan indsamle og behandle f√łlgende oplysninger:       

Navn, e-mailadresse, telefonnummer, korrespondancehistorik, ordreoplysninger, forsendelsesadresse, betalingsoplysninger, ID-dokumentation     

Vi anvender ovenst√•ende oplysninger til f√łlgende form√•l:          

  • S√• du kan kontakte os og kommunikere med os
  • S√• vi kan administrere alle dine foresp√łrgsler
  • S√• vi kan bekr√¶fte din identitet, n√•r du anmoder om yderligere oplysninger baseret p√• dine rettigheder

Det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger er:

Behandlingen af dine personoplysninger er n√łdvendig for kontrakten mellem dig og os og er baseret p√• vores legitime interesser*      

 

E. N√ÖR DU DELTAGER I VORES KONKURRENCER

Vi kan indsamle og behandle f√łlgende oplysninger:       

Kontaktoplysninger s√•som e-mailadresse, fulde navn, telefonnummer, forsendelsesadresse, dine skriftlige svar og oplysninger, der er indsendt i forbindelse med konkurrencen           

Vi anvender ovenst√•ende oplysninger til f√łlgende form√•l:          

S√• vi kan administrere konkurrencerne problemfrit og perfekt (kontakte deltagere, identificere deltagere, uddele pr√¶mieleveringer)              

Det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger er:                         

Behandlingen af dine personoplysninger er n√łdvendig for kontrakten mellem dig og os  

 

F. #YesNAKD - NAKDFASHION & BENAKD               

Vi kan indsamle og behandle f√łlgende oplysninger:       

Instagram-kontonavn, -foto og -video     

Vi anvender ovenst√•ende oplysninger til f√łlgende form√•l:          

  • For at uploade ovenst√•ende oplysninger, som du sender til os p√• nogle af vores platforme (dvs. produktsider)

Det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger er:          

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret p√• dit samtykke         

 

G. N√ÖR DU POSTER KOMMENTARER OM OS, BEDES DU OM TAGGE OS P√Ö DE SOCIALE MEDIER

Vi kan indsamle og behandle f√łlgende oplysninger:                      

Socialt kaldenavn, offentligt foto og video, dine kommentarer     

Vi anvender ovenst√•ende oplysninger til f√łlgende form√•l:          

  • For at overv√•ge vores kunders synspunkter og meninger
  • For at besvare dine kommentarer               

Det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger er:                         

Behandlingen af dine personoplysninger er baseret p√• dit samtykke         

              

*N√•r vi st√łtter os til betingelsen "legitime interesser", vil NA-KD altid opfylde f√łlgende krav:              

              

Vi skal behandle oplysningerne med henblik p√• vores legitime interesser eller interesserne for en tredjepart, som vi videregiver oplysningerne til.   

Ovenn√¶vnte interesser skal modregnes i dine interesser. Betingelserne for "legitime interesser" vil ikke blive opfyldt, hvis behandlingen er uberettiget p√• grund af dens pr√¶judicielle indvirkning p√• dine rettigheder og frihedsrettigheder eller legitime interesser. NA-KD's legitime interesser beh√łver ikke at stemme overens med individets, for at betingelsen kan opfyldes. Men hvis der er en alvorlig uoverensstemmelse mellem konkurrerende interesser, vil dine legitime interesser altid komme f√łrst.               

MARKEDSF√ėRINGSKOMMUNIKATION                  

Hvis du har foretaget et k√łb, eller frivilligt giver os din e-mailadresse, vil du modtage markedsf√łringsmeddelelser via e-mail og/eller SMS.       

Disse markedsf√łringsbudskaber er kun beregnet til at informere dig om vores nuv√¶rende og kommende tilbud.          

Du kan selvf√łlgelig til enhver tid v√¶lge at afmelde dig.   

Hvordan afmelder du markedsf√łringskommunikation?    

  1. SMS

Ved at f√łlge instruktionerne i slutningen af SMS-beskeden            

Ved at kontakte vores kundeservice        

  1. NYHEDSBREV

Ved at klikke p√• afmeld-linket i slutningen af e-mailen    

Ved at kontakte vores kundeservice        

              

BRUG AF DATA TIL REKLAMEFORM√ÖL                  

Vi bruger data indsamlet under dit bes√łg til at oprette bannere og reklamer, n√•r du bes√łger andre tredjeparters hjemmesider. Disse annoncer oprettes via pixels og er baseret p√• oplysninger, vi har om dig (f.eks. din s√łgehistorik) og som forklarer, hvorfor du vil kunne se reklamer, der matcher varer, der ligner dem, du har tjekket ud p√• vores hjemmeside.       

Alle oplysninger, der bruges til at skabe disse reklamer, er pseudonymiserede, og vi vil aldrig bruge data, der tydeligt identificerer dig.             

 

COOKIES                           

Vi bruger cookies, n√•r du bes√łger vores websted. De kan aktiveres/deaktiveres via dine browserindstillinger eller via vores cookieindstillinger (se nederst p√• denne side). Nedenfor kan du se, hvordan du h√•ndterer cookies p√• dine enheder.                 

Cookies er datafiler, der kan indeholde sm√• m√¶ngder information og lagres p√• din enhed (computer, smartphone osv.), n√•r du f√łrste gang bes√łger en hjemmeside.            

Vi bruger cookies til forskellige form√•l, s√•som webstedsnavigation, s√• du kan tilf√łje varer til din kurv, gemme dine sprogpr√¶ferencer, analysere antallet af bes√łgende p√• vores hjemmeside, vurdere succesen af vores reklamekampagner, tilbud og kommunikation eller f√• vores hjemmeside til at fungere effektivt og sikkert.    

              

DELING AF DINE OPLYSNINGER                

Vi vil aldrig s√¶lge dine personoplysninger til nogen tredjepart.    

Vi kan imidlertid dele dine personoplysninger med virksomheder, der er eksperter inden for deres omr√•de, og hj√¶lper os med at drive hjemmesiden, drive vores virksomhed eller servicere dig.    

Men ingen bekymring! Hver af vores tjenesteudbydere er blevet udvalgt af os p√• grund af deres evne til at levere de specifikke tjenester, der er behov for, herunder deres evne til at h√•ndtere dine personlige oplysninger. Alle disse tjenesteudbydere giver tilstr√¶kkelige garantier til at implementere de tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der er n√łdvendige for at opfylde vores egne krav s√•vel som kravene i GDPR.     

Vi deler dine personoplysninger i f√łlgende tilf√¶lde:                        

  • Med alle medlemmer af vores koncern, dvs. vores datterselskaber, vores ultimative holdingselskab og dets datterselskaber;
  • Hvis vi s√¶lger eller k√łber nogen virksomhed eller nogle aktiver, kan data blive videregivet til den potentielle s√¶lger eller k√łber af en s√•dan virksomhed eller s√•danne aktiver;
  • Hvis vi er forpligtet til at videregive eller dele dine personoplysninger for at overholde en juridisk forpligtelse eller for at h√•ndh√¶ve eller anvende vores vilk√•r og betingelser og andre aftaler; eller for at beskytte NA-KD's, vores kunders eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik p√• beskyttelse mod svig og reduktion af kreditrisikoen.
  • Hvis vi behandler dem p√• vegne af en kunde,
  • Med virksomheder for udf√łrelsen af enhver kontrakt, vi indg√•r med dig eller dem, og som hj√¶lper os med at levere vores tjenester tilstr√¶kkeligt, s√•som betalingstjenesteudbydere, leveringsselskaber eller vores lager.
  • Til andre professionelle servicevirksomheder som f.eks. hjemmesidev√¶rter, reklame-/marketingbureauer og analyse- eller s√łgemaskineudbydere, der hj√¶lper os med at k√łre, forbedre og optimere hjemmesiden eller hj√¶lpe os med at gemme dine data.
  • Med dit udtrykkelige samtykke.

              

OVERF√ėRSEL AF DINE OPLYSNINGER UDEN FOR DET EUROP√ÜISKE √ėKONOMISKE OMR√ÖDE              

Hvis en tredjepartsleverand√łr befinder sig uden for Det Europ√¶iske √ėkonomiske Samarbejdsomr√•de, vil vi altid sikre, at overf√łrslen af personoplysninger beskyttes af passende sikkerhedsforanstaltninger, neavnlig brugen af standard databeskyttelsesklausuler, der er vedtaget eller godkendt af Europa-Kommissionen, hvis databeskyttelsesmyndigheden ikke mener, at tredjelandet har tilstr√¶kkelige databeskyttelseslove eller med virksomheder, der er certificeret til beskyttelse af personoplysninger.         

              

HVILKE RETTIGHEDER HAR DU?               

N√•r som helst vi er i besiddelse af eller behandler dine personoplysninger, har du f√łlgende rettigheder:       

  • Ret til at blive informeret: Vores m√•l er at give s√• klar besked som muligt om, hvordan vi bruger og behandler dine data. Du vil nemt kunne finde denne meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred forskellige steder p√• vores hjemmeside og app. Du kan anmode om en kopi af denne meddelelse i pdf-format ved at kontakte os.
  • Adgangsret: Du har ret til at anmode om en kopi af de oplysninger, vi har om dig. Bem√¶rk, at der er undtagelser fra denne ret. Vi vil muligvis ikke v√¶re i stand til at stille alle oplysninger til r√•dighed for dig, f.eks. hvis d√©t at g√łre oplysningerne tilg√¶ngelige for dig ville afsl√łre personoplysninger om en anden person, hvis vi er retligt forhindret i at videregive s√•danne oplysninger, eller hvis din anmodning er √•benbart ubegrundet eller uforholdsm√¶ssig.
  • Ret til rettelse: Du har ret til at rette eventuelle un√łjagtige eller ufuldst√¶ndige oplysninger, vi har om dig. Du vil kunne rette/redigere de oplysninger, vi har om dig, i dine kontoindstillinger.
  • Ret til at blive glemt: Under visse omst√¶ndigheder (dvs. hvis vi ingen juridisk grund har til fortsat at gemme dine oplysninger), kan du bede om, at de oplysninger, vi opbevarer om dig, slettes fra vores optegnelser.
  • Ret til begr√¶nsning af behandling: Under visse omst√¶ndigheder har du ret til at begr√¶nse behandlingen af dine oplysninger.
  • Ret til portabilitet: Du har ret til at f√• de oplysninger, vi har om dig, overf√łrt til en anden organisation p√• en sikker m√•de.Denne ret g√¶lder kun personoplysninger, som NA-KD er i besiddelse af og skal v√¶re i besiddelse af i kraft af samtykke eller opfyldelse af en kontrakt, og behandlingen sker automatisk.
  • Ret til indsigelse: Du har ret til at g√łre indsigelse mod visse former for behandling, f.eks. direkte markedsf√łring. Du kan til enhver tid afmelde vores nyhedsbreve ved f.eks. at klikke p√• afmeldingslinket i slutningen af vores nyhedsbreve.
  • Ret til at tilbagekalde samtykke: Hvis du har givet NA-KD dit samtykke til at behandle dine data, har du til enhver tid ret til at tr√¶kke dit samtykke tilbage.
  • Ret til at klage til en tilsynsmyndighed: Hvis NA-KD ikke har besvaret din anmodning korrekt, har du ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed. NA-KD's tilsynsmyndighed er den svenske databeskyttelsesmyndighed (DPA).

              

FOR AT F√Ö ADGANG TIL HVILKE PERSONOPLYSNINGER, DER BEHOLDES, P√ÖKR√ÜVES IDENTIFIKATION             

Hvis du anmoder om adgang til dine oplysninger, skal vi bruge alle rimelige foranstaltninger for at bekr√¶fte din identitet, f√łr vi g√łr det. Disse foranstaltninger eksisterer kun for at beskytte dine oplysninger og for at reducere risikoen for identitetssvig, tyveri eller uautoriseret adgang til dine oplysninger.                 

Vi beder dig derfor venligst sende os originale eller autoriserede kopier af f√łlgende dokumentation: pas, identitetskort, f√łdselsattest eller k√łrekort. Et af ovenst√•ende dokumenter er p√•kr√¶vet for at anmode om personoplysninger.  

Vi vil bestr√¶be os p√• at svare inden for en m√•ned. Hvis du √łnsker at ud√łve en af ovenst√•ende rettigheder, bedes du kontakte os enten via vores formular eller ved hj√¶lp af kontaktoplysningerne nedenfor i afsnittet "S√•dan kontakter du os".         

              

HVOR L√ÜNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER?                       

Vi opbevarer dine personoplysninger, s√• l√¶nge du har en konto, og s√• l√¶nge det er n√łdvendigt for at overholde vores juridiske/lovm√¶ssige forpligtelser, l√łse tvister, forhindre svindel og misbrug eller h√•ndh√¶ve vores vilk√•r og betingelser.                   

N√•r vi ikke l√¶ngere har brug for at opbevare dine personoplysninger, vil de blive slettet eller anonymiseret, s√• du ikke l√¶ngere kan identificeres ud fra dem.  

Vi destruerer forsvarligt alle finansielle oplysninger, n√•r vi har brugt dem og ikke l√¶ngere har brug for dem.            

              

HVORDAN SIKRES DINE PERSONOPLYSNINGER?              

NA-KD vil g√łre sig alle rimelige anstrengelser for at beskytte dine personoplysninger. Vi anvender de nyeste industristandarder og sikkerhedsforanstaltninger s√•som SSL/TLS-kryptering til beskyttelse af brugerdata og personoplysninger.     

Vores m√•l er at tage alle relevante tekniske og organisatoriske foranstaltninger for at sikre et sikkerhedsniveau, der er passende i forhold til risikoen ved behandling og brug af personoplysninger. Vi har implementeret sikkerhedsprocedurer for at sikre l√łbende fortrolighed, integritet, tilg√¶ngelighed og robusthed for vores eller tredjeparters behandlingssystemer og tjenester, samt mulighed for rettidigt at genoprette tilg√¶ngeligheden og adgangen til personoplysninger i tilf√¶lde af en fysisk eller teknisk fejl.                             

Dine data opbevares altid i sikre milj√łer, og vi opl√¶rer vores medarbejdere i bedste praksis for databeskyttelse og kr√¶ver, at de indg√•r en fortrolighedsaftale.           

Du kan f√• adgang til, og redigere, personoplysninger, n√•r du har logget p√• din konto. For at logge p√• skal du kende dine loginoplysninger - e-mailadresse og adgangskode. Der er ingen m√•de at f√• adgang til personoplysninger p√• uden at kende loginoplysningerne. Derfor kan ingen uautoriseret person f√• adgang til dem. Vi beder dig derfor om at hemmeligholde din adgangskode og ikke dele den med nogen (selv en ven!) Du bedes straks informere os, hvis du ved, eller har mistanke om, at du har mistet dit login, eller at en anden har adgang til din konto.  

              

LINKS TIL ANDRE HJEMMESIDER ELLER SOCIALE MEDIER             

Vores hjemmeside eller nyhedsbreve kan indeholde links til og fra andre hjemmesider tilh√łrende vores partnere, annonc√łrer og associerede selskaber. Bem√¶rk, at denne databeskyttelsespolitik kun g√¶lder for dette hjemmeside. Hvis du bes√łger nogen af disse hjemmesider, foresl√•r vi derfor, at du l√¶ser deres egen privatlivspolitik, da vi ikke p√•tager os noget ansvar for disse politikker.              

              

S√ÖDAN KONTAKTER DU OS                       

Hvis du har sp√łrgsm√•l om denne privatlivspolitik og/eller har sp√łrgsm√•l vedr√łrende dine personlige data, bedes du kontakte os online via denne formular eller sende os et brev til Data Privacy, NAKDCOM One World AB, Gamlestadsv√§gen 4 B15, 415 02 - G√∂teborg, Sverige.              

              

√ÜNDRINGER I VORES PRIVATLIVSPOLITIK                          

Vi gennemg√•r regelm√¶ssigt vores privatlivspolitik. Vi l√¶gger alle opdateringer ud p√• denne hjemmeside. Hvis der foretages v√¶sentlige √¶ndringer, kontakter vi dig direkte via e-mail, s√• du kan gennemg√• dem. G√• tilbage med j√¶vne mellemrum for at se eventuelle opdateringer eller √¶ndringer af vores meddelelse om beskyttelse af privatlivets fred. 

              

                             

Privatlivspolitikken blev senest opdateret d. 17. maj 2018.           

 

 

 


    Shopping
    Mine sider
    Social Shopping
    Kundeservice
    Om NA-KD
    Bes√łg NA-KD.com p√• andre sprog
    Copyright 2020 Nakdcom One World AB
    Menu
    Vælg forsendelsesland
    Vælg dit sprog
    Log ind eller opret en konto
    Din indk√łbskurv
    St√łrrelsesguide