Ser ut til at du bruker en gammel nettleser. Det kan hende at ting pÄ nettsiden ikke fungerer som det skal.

RETNINGSLINJER FOR PERSONVERN

INTRODUKSJON              

NAKDCOM ONE WORLD AB er forpliktet til Ă„ respektere og beskytte personvernet ditt. MĂ„let vĂ„rt er Ă„ vĂŠre tydelig pĂ„ hvilken informasjon vi samler inn og hvordan vi bruker og beskytter dine personopplysninger.                       

PersonvernerklĂŠringen nedenfor (sammen med vĂ„re "VilkĂ„r og betingelser", eventuelle andre dokumenter som det refereres til i dem og vĂ„re retningslinjer for informasjonskapsler) beskriver hvordan vi kan samle inn, bruke, lagre og behandle dine personopplysninger.   

Vi hÄper virkelig at du vil ta deg tid til Ä lese gjennom siden vi ikke har noe annet mÄl enn Ä opprettholde personvernet ditt. Husk at du kan administrere informasjonen din og beskytte personvernet ditt nÄr som helst ved Ä for eksempel se pÄ og redigere informasjonen pÄ kontoen din eller kontrollere hva slags informasjonskapsler som brukes nÄr du besÞker nettstedet vÄrt.

 

EN LITEN PÅMINNELSE OM NA-KD                        

Denne personvernerklĂŠringen gjelder for nettstedet https://www.na-kd.com, alle underdomener og den offisielle appen (heretter "Nettstedet"), og leveres av NAKDCOM ONEWORLD AB, et selskap organisert under svensk lov, med registreringsnummer 556971-2002 og registrert adresse GamlestadsvĂ€gen 4 B 15, 415 02-Göteborg, Sverige.   

 

PRINSIPPER       

Disse retningslinjene er basert pĂ„ fĂžlgende prinsipper:    

  • Personopplysninger skal behandles lovlig, rettferdig og transparent;
  • Personopplysninger skal bare samles inn for spesifikke, eksplisitte og legitime formĂ„l og ikke viderebehandles pĂ„ en mĂ„te som ikke er i samsvar med disse formĂ„lene;
  • Personopplysninger skal vĂŠre adekvate, relevante og begrenset til det som er nĂždvendig for behandlingen;
  • Personopplysninger skal vĂŠre nĂžyaktige og, der det er nĂždvendig, holdes oppdatert med alle anstrengelser for Ă„ slette eller korrigere dem uten forsinkelser;
  • Personopplysninger skal oppbevares i en slik form at den registrerte bare kan identifiseres sĂ„ lenge det er nĂždvendig for behandlingen;
  • Personopplysninger skal behandles pĂ„ en mĂ„te som sikrer egnet sikkerhet;
  • Personopplysninger skal ikke deles med tredjeparter, unntatt nĂ„r det er nĂždvendig for at de skal kunne yte tjenester etter avtale;
  • Registrerte personer mĂ„ enkelt utĂžve sine rettigheter.

              

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER SAMLES INN?   

Personopplysninger er data som kan brukes til Ă„ identifisere deg eller kontakte deg.        

I henhold til EUs personvernforordning (GDPR) defineres personopplysninger som: "all informasjon knyttet til en identifisert eller identifiserbar fysisk person ("registrert person"), en identifiserbar fysisk person er en person som kan identifiseres, direkte eller indirekte, sĂŠrlig med henvisning til en identifikator som et navn, et identifikasjonsnummer, stedsdata, en online identifikator eller til en eller flere faktorer som er spesifikke for den fysiske, fysiologiske, genetiske, mentale, Ăžkonomiske, kulturelle eller sosiale identiteten til den fysiske personen".           

Hvis vi samler inn personopplysninger, vil vi likevel aldri samle inn sensitive personopplysninger om deg. EUs personvernforordning (GDPR) definerer sensitive personopplysninger som "kategorier av personopplysninger relatert til rasemessig eller etnisk opprinnelse, politiske meninger, religiĂžs eller filosofisk overbevisning, fagforeningsmedlemskap, genetiske data, biometriske data, data om helse eller data om en persons sexliv eller seksuelle legning."   

NĂ„r du bruker nettstedet og/eller kjĂžper fra oss, kan vi samle inn ulike opplysninger. I alle tilfeller er vi forpliktet til Ă„ sikre at informasjonen vi mottar og bruker er egnet for formĂ„lene nedenfor.           

A. NÅR DU OPPRETTER EN KONTO

Vi kan samle inn og behandle fĂžlgende informasjon:     

E-postadresse, fullt navn, telefonnummer, fakturaadresse, leveringsadresse, besĂžkte og likte produkter, ordrehistorikk, innlogging pĂ„ Facebook, informasjon du lenker til NA-KD-kontoen din        

Vi bruker informasjonen ovenfor til fĂžlgende formĂ„l:    

  • SĂ„ du kan opprette en konto
  • SĂ„ du kan forhĂ„ndsregistrere informasjon som vil bli etterspurt i kassen
  • SĂ„ du kan administrere kontoen din og forenkle kjĂžpsprosessen
  • SĂ„ du kan se ordrehistorikken din
  • SĂ„ du raskt kan logge inn pĂ„ na-kd.com og ikke registrere noen kontoer
  • For Ă„ kunne tilby deg et produkt du kanskje liker

Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysningene dine: 

Behandlingen av kontoen din er basert pĂ„ vĂ„re legitime interesser*, sĂ„ vi kan gi deg tilgang til for eksempel bestillingshistorikk, liste over likte produkter eller forenkle kjĂžpene dine i kassen. 

 

B. NÅR DU KJØPER NOE

Vi kan samle inn og behandle fĂžlgende informasjon:                    

E-postadresse, fullt navn, telefonnummer, fakturaadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon

** Ved kjĂžp mĂ„ du forsikre deg om at betalingene dine er sikre. NA-KD samler ikke inn dine betalingsdata, men bare betalingsidentifikatorer. Bankopplysningene dine innhentes kun av vĂ„re leverandĂžrer av betalingstjenester, som alle er sertifisert for sine sikkerhetsstandarder.                             

Vi bruker informasjonen ovenfor til fĂžlgende formĂ„l:    

  • SĂ„ du kan kjĂžpe og motta ordren din
  • SĂ„ vi kan forebygge og oppdage svindel
  • SĂ„ du kan motta oppdateringer om bestillingen din via e-post, SMS eller appen vĂ„r
  • SĂ„ du kan motta markedsfĂžringskommunikasjon via e-post eller SMS
  • SĂ„ vi kan sende deg NPS-undersĂžkelser og kontakte deg for Ă„ fĂ„ vite hva du synes om tjenestene vĂ„re
  • SĂ„ vi kan varsle deg om endringer i vĂ„re tjenester
  • SĂ„ du kan motta refusjonen din, og vi kan administrere hele returprosessen               

Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysningene dine: 

Behandlingen av personopplysningene dine er nĂždvendig for kontrakten mellom deg og NA-KD (for Ă„ oppfylle og levere kjĂžpene dine), for samsvar med vĂ„re juridiske forpliktelser og vĂ„re legitime interesser*    

         

C. NÅR DU SAMHANDLER MED NETTSTEDET VÅRT OG/ELLER APPEN

Vi kan samle inn og behandle fĂžlgende informasjon:                    

Kontaktinformasjon, kjĂžpshistorikk, informasjon samlet inn nĂ„r du besĂžker nettstedet vĂ„rt              

Vi bruker informasjonen ovenfor til fĂžlgende formĂ„l:    

  • SĂ„ du kan abonnere pĂ„ nyhetsbrevene vĂ„re og motta informasjon, nyheter og tilbud om produktene vĂ„re
  • SĂ„ vi kan informere deg og minne deg pĂ„ alle oppgaver som ikke er fullfĂžrt (ufullstendige ordrer, forlatte kurver)
  • SĂ„ vi kan informere deg nĂ„r et produkt er tilbake pĂ„ lager
  • SĂ„ vi kan tilby, oppdatere, vedlikeholde, forbedre og beskytte nettstedet, virksomheten og tjenestene vĂ„re
  • SĂ„ vi kan levere relevant innhold pĂ„ nettstedet og nettannonser.
  • For Ă„ forebygge misbruk, kriminalitet og svindel

Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysningene dine: 

Behandlingen av personopplysningene dine er basert pĂ„ ditt samtykke (nĂ„r du registrerer deg for NL og ber om Ă„ bli pĂ„minnet nĂ„r et produkt er tilbake pĂ„ lager) eller basert pĂ„ vĂ„re legitime interesser*       

 

D. NÅR DU KONTAKTER OSS

Vi kan samle inn og behandle fĂžlgende informasjon:     

Navn, e-postadresse, telefonnummer, korrespondansehistorikk, ordreinformasjon, leveringsadresse, betalingsinformasjon, ID-dokumentasjon                         

Vi bruker informasjonen ovenfor til fĂžlgende formĂ„l:                   

  • SĂ„ du kan kontakte oss og kommunisere med oss
  • SĂ„ vi kan administrere alle dine forespĂžrsler
  • SĂ„ vi kan bekrefte identiteten din nĂ„r du ber om ytterligere informasjon basert pĂ„ rettighetene dine               

Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysningene dine:

Behandlingen av personopplysningene dine er nĂždvendig for kontrakten mellom deg og oss, og basert pĂ„ vĂ„re legitime interesser*    

E. NÅR DU DELTAR I KONKURRANSENE VÅRE

Vi kan samle inn og behandle fĂžlgende informasjon:                    

Kontaktinformasjon som e-postadresse, fullt navn, telefonnummer, leveringsadresse, dine skriftlige svar og informasjon som er sendt inn i konkurransen     

Vi bruker informasjonen ovenfor til fĂžlgende formĂ„l:                   

  • SĂ„ vi kan administrere konkurransene pĂ„ en smidig og perfekt mĂ„te (kontakt deltakere, identifiser deltakere, lever premieleveranser)

Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysningene dine: 

Behandlingen av personopplysningene dine er nĂždvendig for kontrakten mellom deg og oss  

            

F. #YesNAKD - NAKDFASHION & BENAKD

Vi kan samle inn og behandle fĂžlgende informasjon:     

Instagram-kontonavn, bilde og video                     

Vi bruker informasjonen ovenfor til fĂžlgende formĂ„l:    

  • Ved Ă„ laste opp informasjonen ovenfor sender du til oss pĂ„ noen av plattformene vĂ„re (dvs. produktsidene)

 Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysningene dine:

Behandlingen av personopplysningene dine er basert pĂ„ ditt samtykke   

 

G. NÅR DU LEGGER INN KOMMENTARER OM OSS, TAG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

Vi kan samle inn og behandle fĂžlgende informasjon:     

Alias pĂ„ sosiale medier, offentlig bilde og video, dine kommentarer          

Vi bruker informasjonen ovenfor til fĂžlgende formĂ„l:    

  • For Ă„ overvĂ„ke kundenes synspunkter og meninger
  • For Ă„ svare pĂ„ kommentarene dine               

 Det juridiske grunnlaget for behandling av personopplysningene dine:               

Behandlingen av personopplysningene dine er basert pĂ„ ditt samtykke   

              

*NĂ„r vi er avhengig av vilkĂ„ret "legitime interesser", vil NA-KD alltid oppfylle fĂžlgende krav:              

              

Vi mĂ„ behandle informasjonen med tanke pĂ„ vĂ„re berettigede interesser eller for de av en tredjepart som vi gir den til;       

Ovennevnte interesser mĂ„ balanseres i forhold til dine interesser. VilkĂ„ret om "legitime interesser" vil ikke bli oppfylt hvis behandlingen er uberettiget pĂ„ grunn av den fordomsmessige virkningen pĂ„ dine rettigheter og friheter, eller legitime interesser. NA-KDs legitime interesser trenger ikke Ă„ vĂŠre i harmoni med enkeltpersonens interesser for at vilkĂ„ret skal kunne oppfylles. Men hvis det er et alvorlig misforhold mellom konkurrerende interesser, vil dine legitime interesser alltid komme fĂžrst.            

              

MARKEDSKOMMUNIKASJON                   

Hvis du kjĂžper eller med vilje gir oss e-postadressen din, vil du motta markedsfĂžringsmeldinger via e-post og/eller SMS.           

Disse markedsfĂžringsbudskapene er kun ment Ă„ gjĂžre deg oppmerksom pĂ„ vĂ„re nĂ„vĂŠrende og kommende tilbud.                    

Du kan selvfĂžlgelig avslutte abonnementet nĂ„r som helst.            

Hvordan melder du deg av markedsfĂžringskommunikasjon?                        

  1. SMS
  • Ved Ă„ fĂžlge instruksjonene pĂ„ slutten av SMS-meldingen
  • Ved Ă„ kontakte kundeservice

 

  1. NYHETSBREV
  • Ved Ă„ klikke pĂ„ abonnementslenken pĂ„ slutten av e-posten
  • Ved Ă„ kontakte kundeservice

              

BRUK AV DATA TIL REKLAMEFORMÅL   

Vi bruker data som samles inn under ditt besĂžk til Ă„ lage bannere og annonser nĂ„r du besĂžker andre tredjenettsteder. Disse annonsene opprettes via piksler og er basert pĂ„ informasjon vi har om deg (for eksempel sĂžkehistorikk), som forklarer hvorfor du vil kunne se reklamer som matcher varer som ligner de du har sjekket ut pĂ„ nettstedet vĂ„rt.           

All informasjon som brukes til Ă„ opprette disse annonsene er pseudonymisert, og vi vil aldri bruke data som tydelig identifiserer deg.             

              

INFORMASJONSKAPSLER:           

Vi bruker informasjonskapsler nĂ„r du besĂžker nettstedet vĂ„rt - De kan aktiveres/deaktiveres via innstillingene i nettleseren din eller via innstillingene for informasjonskapsler (som du finner nederst pĂ„ denne siden). Du kan finne ut hvordan du administrerer informasjonskapsler pĂ„ enhetene dine nedenfor.                   

Informasjonskapsler er datafiler som kan inneholde smĂ„ mengder informasjon og lagres pĂ„ enheten din (datamaskin, smarttelefon osv.) fĂžrste gang du besĂžker et nettsted.               

Vi bruker informasjonskapsler av ulike Ă„rsaker, for eksempel nĂ„r du navigerer pĂ„ nettstedet, slik at du kan legge til artikler i handlekurven, lagre sprĂ„kpreferansene dine, analysere antall besĂžkende pĂ„ nettstedet vĂ„rt, vurdere suksessen til annonseringskampanjene, tilbudene og kommunikasjonen vĂ„r eller fĂ„ nettstedet til Ă„ fungere effektivt og sikkert.             

              

DELING AV OPPLYSNINGER        

Vi selger aldri personopplysningene dine til noen tredjepart.        

Vi kan imidlertid dele personopplysningene dine med selskaper som er eksperter pĂ„ sitt felt, og som hjelper oss med Ă„ drive nettstedet, drive vĂ„r virksomhet eller betjene deg.           

Men ikke bekymre deg! Hver enkelt av vĂ„re tjenesteleverandĂžrer er valgt ut av oss pĂ„ grunn av deres evne til Ă„ levere de bestemte tjenestene som er nĂždvendige, inkludert deres evne til Ă„ hĂ„ndtere dine personopplysninger. Alle disse leverandĂžrene gir tilstrekkelige garantier for Ă„ implementere de tekniske og organisasjonsmessige tiltakene som er nĂždvendige for Ă„ oppfylle kravene i GDPR og vĂ„r egen.     

Vi deler personopplysningene dine i fĂžlgende tilfeller:    

  • Til ethvert medlem av vĂ„r gruppe, noe som betyr vĂ„re datterselskaper, vĂ„rt ultimate holdingselskap og dets datterselskaper;
  • I tilfelle vi selger eller kjĂžper en virksomhet eller aktiva, kan data bli avslĂžrt til den potensielle selgeren eller kjĂžperen av slik virksomhet eller slike aktiva;
  • Hvis vi er forpliktet til Ă„ offentliggjĂžre eller dele dine personopplysninger for Ă„ overholde juridiske forpliktelser, eller for Ă„ hĂ„ndheve eller bruke vĂ„re "VilkĂ„r og betingelser" og andre avtaler; eller for Ă„ beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til NA-KD, vĂ„re kunder eller andre. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner med det formĂ„l Ă„ beskytte mot svindel og Ă„ redusere kredittrisiko;
  • Hvis vi behandler den pĂ„ vegne av en kunde;
  • Til selskaper som utfĂžrer kontrakter vi inngĂ„r med deg eller dem, og som hjelper oss med Ă„ levere vĂ„re tjenester pĂ„ en tilfredsstillende mĂ„te, for eksempel leverandĂžrer av betalingstjenester, leveringsselskaper eller vĂ„rt lager.
  • Til andre profesjonelle tjenesteleverandĂžrer som nettsideverter, reklame-/markedsfĂžringsbyrĂ„er og analyse- eller sĂžkemotorleverandĂžrer som hjelper oss med Ă„ drive, forbedre og optimalisere nettstedet eller hjelpe oss med Ă„ lagre dataene dine.
  • Med ditt uttrykkelige samtykke.

              

OVERFØRING AV DIN INFORMASJON UTENFOR DET EUROPEISKE ØKONOMISKE SAMARBEIDSOMRÅDET                        

Hvis en tredjepartsleverandĂžr befinner seg utenfor EØS, vil vi alltid sikre at overfĂžringen av personopplysninger er beskyttet av egnede sikkerhetstiltak, det vil si bruk av standard databeskyttelsesklausuler som er vedtatt eller godkjent av EU-kommisjonen, der databeskyttelsesmyndigheten mener at tredjeland ikke har tilstrekkelige databeskyttelseslover eller med selskaper som er Privacy Shield-sertifisert.           

              

HVILKE RETTIGHETER HAR DU?                

Til enhver tid mens vi er i besittelse av eller behandler dine personopplysninger, er dine rettigheter som fĂžlger:  

  • Rett til Ă„ bli informert: VĂ„rt mĂ„l er Ă„ vĂŠre sĂ„ tydelig som mulig om hvordan vi bruker og behandler opplysningene dine. Du kan enkelt finne denne personvernerklĂŠringen pĂ„ ulike steder pĂ„ nettstedet og i appen. Du kan be om en PDF-fil. kopi av denne erklĂŠringen ved Ă„ kontakte oss.
  • Rett til innsyn: Du har rett til Ă„ be om en kopi av informasjonen vi har om deg. VĂŠr oppmerksom pĂ„ at det finnes unntak fra denne rettigheten. Det kan vĂŠre at vi ikke kan gjĂžre all informasjon tilgjengelig for deg hvis, for eksempel, gjĂžre informasjonen tilgjengelig for deg, avslĂžre personopplysninger om en annen person, hvis vi er juridisk forhindret fra Ă„ offentliggjĂžre slik informasjon, eller hvis din forespĂžrsel Ă„penbart er ubegrunnet eller overdreven.
  • Rett til endring: Du har rett til Ă„ korrigere opplysninger vi har om deg som er unĂžyaktige eller ufullstendige. Du vil kunne korrigere/redigere informasjonen vi har om deg under Kontoinnstillinger.
  • Rett til Ă„ bli glemt: I enkelte tilfeller (hvis vi ikke har juridisk grunn til Ă„ fortsette Ă„ lagre opplysningene dine), kan du be om at opplysningene vi har om deg slettes fra arkivet vĂ„rt.
  • Rett til Ă„ begrense behandlingen: Under visse betingelser har du rett til Ă„ begrense behandlingen av opplysningene dine.
  • Rett til portabilitet: Du har rett til Ă„ fĂ„ overfĂžrt opplysningene vi har om deg til en annen organisasjon pĂ„ en sikker og sikker mĂ„te. Denne rettigheten gjelder bare for personopplysninger som NA-KD har og mĂ„ oppbevares av NA-KD ved samtykke eller for oppfyllelse av en kontrakt, og behandlingen utfĂžres automatisk.
  • Rett til Ă„ protestere: Du har rett til Ă„ protestere pĂ„ visse typer behandling, for eksempel direkte markedsfĂžring. Du kan nĂ„r som helst melde deg av nyhetsbrevene vĂ„re ved Ă„ klikke pĂ„ avmeldingslenken nederst i nyhetsbrevene vĂ„re.
  • Rett til Ă„ trekke tilbake samtykke: Hvis du har gitt NA-KD ditt samtykke til Ă„ behandle dine data, har du nĂ„r som helst rett til Ă„ trekke tilbake ditt samtykke.
  • Rett til Ă„ klage til en tilsynsmyndighet: I tilfelle NA-KD ikke har svart korrekt pĂ„ forespĂžrselen din, har du rett til Ă„ sende en klage til en tilsynsmyndighet. NA-KDs tilsynsmyndighet er det svenske Datatilsynet (DPA).

                     

FOR Å FÅ TILGANG TIL HVILKE PERSONOPPLYSNINGER SOM ER PÅKREVD                    

Der du ber om tilgang til opplysningene dine, er vi pĂ„lagt Ă„ bruke alle rimelige tiltak for Ă„ verifisere identiteten din fĂžr du gjĂžr det. Disse tiltakene eksisterer bare for Ă„ beskytte opplysningene dine og for Ă„ redusere risikoen for identitetssvindel, tyveri eller uautorisert tilgang til opplysningene din       

Vi ber deg derfor om Ă„ sende oss originale eller sertifiserte kopier av fĂžlgende dokumentasjon: pass, ID-kort, fĂždselsattest eller fĂžrerkort. Et av de ovennevnte dokumentene er nĂždvendig for Ă„ be om personopplysninger.       

Vi vil forsĂžke Ă„ svare innen Ă©n mĂ„ned. Hvis du Ăžnsker Ă„ benytte deg av en av rettighetene over, kan du kontakte oss enten via vĂ„rt skjema eller ved hjelp av kontaktopplysningene nedenfor i avsnittet "Slik kontakter du oss".        

              

HVOR LENGE LAGRER VI OPPLYSNINGENE DINE?                            

Vi oppbevarer personopplysningene dine sĂ„ lenge du har en konto og sĂ„ lenge det er nĂždvendig for Ă„ overholde vĂ„re juridiske/regulatoriske forpliktelser, lĂžse tvister, forhindre svindel og misbruk eller hĂ„ndheve vĂ„re vilkĂ„r og betingelser.       

NĂ„r vi ikke lenger trenger Ă„ lagre personopplysningene dine, vil de bli slettet eller anonymisert slik at du ikke lenger kan identifiseres fra dem.        

Vi Ăždelegger all Ăžkonomisk informasjon pĂ„ en sikker mĂ„te nĂ„r vi har brukt den og ikke lenger trenger den.      

              

HVORDAN ER DINE PERSONLIGE OPPLYSNINGER SIKRET?           

NA-KD vil gjĂžre alt som stĂ„r i vĂ„r makt for Ă„ beskytte dine personopplysninger. Vi bruker de nyeste industristandardene og sikkerhetstiltakene som SSL/TLS-kryptering for beskyttelse av brukerdata og personopplysninger.          

VĂ„rt mĂ„l er Ă„ ha alle hensiktsmessige tekniske og organisasjonsmessige tiltak for Ă„ sikre et sikkerhetsnivĂ„ som er hensiktsmessig i forhold til risikoen ved behandling og bruk av personopplysninger. Vi har iverksatt sikre prosesser for Ă„ sikre kontinuerlig konfidensialitet, integritet, tilgjengelighet og robusthet i vĂ„re eller tredjeparters behandlingssystemer og -tjenester, samt muligheten til Ă„ gjenopprette tilgjengeligheten og tilgangen til personopplysninger innen rimelig tid i tilfelle en fysisk eller teknisk hendelse.      

Dine data lagres alltid i sikre omgivelser, og vi gir opplĂŠring til vĂ„re ansatte om beste praksis for databeskyttelse og krever at de inngĂ„r en konfidensialitetsavtale.       

Du kan fĂ„ tilgang til og redigere personlige opplysninger etter at du har logget inn pĂ„ kontoen din. For Ă„ logge inn mĂ„ du vite innloggingsinformasjonen din - e-postadresse og passord. Det er ingen mĂ„te Ă„ fĂ„ tilgang til personopplysninger pĂ„ uten Ă„ vite innloggingsopplysningene, og ingen uautoriserte parter har derfor tilgang til dem. Vi ber deg derfor holde passordet hemmelig og ikke dele det med noen person (heller ikke en venn!). Vennligst informer oss umiddelbart hvis du vet eller mistenker at du har mistet din innloggingsinformasjon eller at noen andre har tilgang til din konto.        

              

LENKER TIL ANDRE NETTSTEDER ELLER SOSIALE MEDIER                             

Nettstedet eller nyhetsbrevene vĂ„re kan av og til inneholde lenker til og fra andre nettsteder som tilhĂžrer vĂ„re partnere, annonsĂžrer og tilknyttede selskaper. VĂŠr oppmerksom pĂ„ at denne personvernerklĂŠringen bare gjelder for dette nettstedet. Hvis du besĂžker noen av disse nettstedene, foreslĂ„r vi derfor at du leser deres egne retningslinjer for personvern da vi ikke pĂ„tar oss noe ansvar eller erstatningsansvar for disse retningslinjene.         

              

SLIK KONTAKTER DU OSS            

Hvis du har spĂžrsmĂ„l om disse personvernreglene og/eller har spĂžrsmĂ„l knyttet til personopplysningene dine, kan du kontakte oss pĂ„ nettet via dette skjemaet eller sende oss et brev til Data Privacy, NAKDCOM One World AB, GamlestadsvĂ€gen 4 B15, 415 02 - Göteborg, Sverige.          

              

ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN VÅR

Vi gjennomfĂžrer jevnlige gjennomganger av personvernreglene vĂ„re. Vi legger ut oppdateringer pĂ„ denne nettsiden. Hvis det foretas betydelige endringer, vil vi kontakte deg direkte via e-post slik at du kan se gjennom endringene. Vennligst sjekk etter med jevne mellomrom for oppdateringer eller endringer i personvernerklĂŠringen vĂ„r.         

              

              

PersonvernerklĂŠringen ble sist oppdatert 17. mai 2018.

 

 

 


    Shop
    Min side
    Social Shopping
    Kundeservice
    Om oss
    Se NA-KD.com pÄ andre sprÄk
    Opphavsrett 2020 Nakdcom One World AB
    Meny
    Velg avsenderland
    Velg sprÄket ditt
    Logg pÄ eller opprett en konto
    Handlekurven din
    StĂžrrelsesguide